Katjang pedis jumbo
Gebakken pinda's voorzien van een krokant laagje met chili en sambal.
Ingrediënten: PINDA, TARWEbloem, SOJA olie, EI, Zout, Ui, Specerijen, Suiker.
Allergenen: Pinda, Soja, Tarwe, Ei.
Voedingswaarde
| Vetten: | 41.6 | g/100 g |
| Enkelvoudig: | 24.9 | g/100 g |
| Meervoudig: | 8.5 | g/100 g |
| Trans vetzuren: | 0.0 | g/100 g |
| Cholestorol: | 0.0 | g/100 g |
| |
| Eiwit: | 21.4 | g/100 g |
| |
| Koolhydraten: | 24.0 | g/100 g |
| Suiker: | 5.0 | g/100 g |
| Suiker toegevoegd: | 0.5 | g/100 g |
| Zetmeel: | 19.0 | g/100 g |
| |
| Natrium: | 392.8 | mg/100 g |
| |
| Voedingsvezels: | 5.8 | g/100 g |
| |
| Energie kj: | 2357 | KJ |
| Energie KCal: | 568 | KCal |