Katjang pedis jumbo
Gebakken pinda's voorzien van een krokant laagje met chili en sambal.
Ingrediënten: PINDA, TARWEbloem, SOJA olie, EI, Zout, Ui, Specerijen, Suiker.
Allergenen: Pinda, Soja, Tarwe, Ei.
Voedingswaarde
| Vetten: | 41.6 | g/100 g | 
|  Enkelvoudig: | 24.9 | g/100 g | 
|  Meervoudig: | 8.5 | g/100 g | 
|  Trans vetzuren: | 0.0 | g/100 g | 
|  Cholestorol: | 0.0 | g/100 g | 
|   | 
| Eiwit: | 21.4 | g/100 g | 
|   | 
| Koolhydraten: | 24.0 | g/100 g | 
|  Suiker: | 5.0 | g/100 g | 
|  Suiker toegevoegd: | 0.5 | g/100 g | 
|  Zetmeel: | 19.0 | g/100 g | 
|   | 
| Natrium: | 392.8 | mg/100 g | 
|   | 
| Voedingsvezels: | 5.8 | g/100 g | 
|   | 
| Energie kj: |  2357 | KJ | 
| Energie KCal: | 568 | KCal |